Modalitatile prin care puteti plasa comenzi pe www.nord1995.ro:

Pentru a comanda prin intermediul siteului nostru trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite si selectati butonul ‘Plateste’;
2. Daca aveti deja un cont pe www.nord1995.ro va logati la contul dvs. Daca nu aveti cont trebuie sa va faceti unul in care sa introduceti toate datele obligatorii (cele cu steluta).
ATENTIE!!! – Este foarte important ca Orasul dvs sa il selectati din lista (incepeti sa scrieti numele orasului si pe masura ce scrieti se va deschide o lista de orase);
3. Selectati modalitatea de livrare: curierul rapid sau ridicare personala;
4. Selectati metoda de plata. Plata se poate face prin cont bancar, card sau ramburs.
5. Selectati finalizeaza comanda;
6. In cazul in care achitati contravaloarea comenzii prin card sau in contul bancar mentionat produsul va fi expediat imediat dupa primirea banilor in cont;
7. In cazul in care ati ales sa achitati contravaloarea marfii ramburs, expedierea produsului se va face dupa ce vom verifica telefonic comanda. 
8. In cazul in care ati ales sa achitati prin virament bancar rezervarea stocului este valabila 3 zile lucratoare. In cazul in care nu am incasat contravaloarea comenzii in termenul mai sus mentionat comanda dumeavoastra va fi anulata automat.

Modalitati de Plata:

Contravaloarea comenzilor se poate face prin ordin de plata in contul bancar al firmei, card bancar (Procesare prin PlatiOnline) sau ramburs prin intermediul curierului rapid. 

Pentru platile cu card bancar (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca nord1995. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Comenzile internationale sunt expediate tot prin curier rapid. Comenzile port ajunge mai rapid ( cca 5-7 zile lucratoare) in orice colt al lumii. 

Date de contact:

GAME Marketing SRL
J40/16104/08.12.2016
CUI: 36818907
Cont bancar RON BRD Sucursala Compasului

RO30BRDE410SV70683114100

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la:

mail: contact[at]nord1995.ro 

tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories