Livrarea Produselor

In Romania livrarea produselor va fi facuta prin servicii de Curier Rapid – prin Bookurier! Pretul livrarii este unul fix pentru orice zona / oras din Romania – 25 lei. Singura exceptie este Bucurestiul unde pretul este de 20 lei.

Daca ati ales corect orasul din lista curierului rapid, suma de bani afisata in cosul de cumparaturi cuprinde transportul si este tot ceea ce trebuie sa platiti! Daca curierul va solicita alti bani este o greseala si va rugam sa ne contactati imediat!

In afara tarii livrarea produselor va fi facuta tot prin curier (cca 7-10 zile lucratoare de la trimiterea pachetului). Pachetul va fi livrat la usa. In acest caz comenzile vor fi achitate in avans prin ordin de plata sau card. 

Comenzile efectuate sau confirmate de banca in ziua curenta vor fi expediate (vor pleca de la noi din depozit) in maxim 48 de ore. Comenzile efectuate vineri, sambata sau duminica vor fi procesate si expediate incepand de luni dimineata. Coletele vor fi trimise in ordinea in care au fost comandate. 

In cazul in care fluxul de comenzi este foarte mare (promotii, lichidari, etc.) livrarea comenzilor poate dura mai mult de 48 de ore! Dupa expedierea coletului, acesta va ajunge la dvs in maxim 48 ore (termen valabil pentru Romania). Pentru a intelege mai bine, perioada in care veti primi pachetul (nu se iau in calcul sarbatorile, promotiile si pachetele personalizate) este de cca 4-5 zile (cca 2 zile pleaca de la depozitul nostru si cca 2 zile face pe drum).

In cazuri speciale avem dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta.

Din cauza faptului ca nu se poate garanta existenta in stoc permanent a tuturor produselor prezente pe site exista posibilitatea sa nu putem livra o anumita comanda. In acest caz, in cazul in care produsul a fost platit in avans, vom returna clientului contravaloarea produsului in cel mai scurt timp.

Nu suntem raspunzatori de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul firmei de curierat.

In cazul in care coletul dumneavoastra intarzie sau apar alte probleme va rugam sa ne contactati pentru a gasi cele mai bune solutii.

Returnarea produselor – Cumparaturi garantate 100%

Tot ce ne dorim este ca fiecare client sa fie multumit de calitatea produselor pe care le comercializam. De aceea dorim sa va garantam cumparaturile.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului la adresa societatii noastre alaturi de AWB-ul primit odata cu produsul (adresa noastra si numarul de contact le gasiti pe AWB).

Exceptie de la acesta regula fac produsele aflate la promotii sau cele distinct personalizate conform specificatiilor dumneavoastra (acestea nu pot fi returnate decat in cazul unui produs defect – Ex. tricoul personalizat cu nume).

Firma noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

De asemenea, daca dintr-un motiv sau altul comanda nu a ajuns la dvs. va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic in termen de 15 zile lucratoare pentru a putea verifica ce s-a intamplat cu comanda dvs. Dupa aceasta perioada este greu sa putem verifica statusul comenzii si va trebui sa faceti o noua comanda.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari ce tin de aspect sau forma deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: ‘Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la:

mail: contact[at]nord1995.ro 

tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories